Навушники Marshall Minor III (Black)

Тільки приголомшливий звук і нічого зайвого

Відчуйте все багатство фірмового звуку Marshall без зайвих перешкод із новими бездротовими навушниками Minor III. Ці вкладиші створені для тих, хто розуміється на гарній музиці і хорошому звучанні. Потужні драйвери з точним налаштуванням, зручне сенсорне керування та 25 годин автономної роботи дозволять вам сповна насолодитися музикою. Без проводів і без будь-яких компромісів щодо звуку. Тому все, що вам залишається зробити, це підключити їх до свого смартфону та вирушити у своїх справах у компанії з улюбленими виконавцями.



Особливості:

  • Фірмове звучання Marshall
  • 12 мм драйвери з точним налаштуванням
  • Бездротове з'єднання по Bluetooth 5.2
  • До 25 автономної роботи (із зарядним кейсом)
  • Просте сенсорне керування
  • Функція автопаузи при вийманні навушника з вуха
  • Стильний дизайн у дусі Marshall

Свобода від дротів

Minor III – це не тільки неперевершений фірмовий звук від Marshall без зайвих перешкод, а ще й справжній комфорт бездротового прослуховування. Вони дають вам абсолютну свободу прослуховування, забезпечуючи досить потужний звук. А завдяки новітньому протоколу Bluetooth 5.2, Minor III відрізняються надійним з'єднанням з мобільними пристроями та швидкою передачею сигналу.



Потужні, точно налаштовані драйвери

Незважаючи на свої розміри, Minor III вразять вас гучним та чітким звуком. Все завдяки 12-міліметровим драйверам, що пройшли ретельне налаштування.

Інтуїтивно зрозуміле управління

Обидва вкладиша оснащені сенсорними зонами, що мають однаковий функціонал, а значить, ви можете використовувати будь-який з них для керування музикою та телефонними дзвінками. Крім того, під час зняття/встановлення навушника запускається функція автоматичної паузи/відтворення, тому ви не пропустите жодного слова з пісні.



25 годин бездротового відтворення

Не хочете залишитися без музики, коли вона вам найбільше потрібна? Навушники Minor III пропонують 25 годин бездротового відтворення аудіо, щоб ви могли рухатися у своєму ритмі та не залежати від обставин. Самі навушники містять запас енергії, достатній для 5 годин автономної роботи, а портативний зарядний футляр несе ще чотири додаткові заряди. Таким чином ви можете слухати улюблені треки з ранку до вечора і не заощаджувати кожну хвилину. А можливість заряджати чохол за допомогою бездротової технології або через USB-C кабель значно спрощує їх повсякденне використання.